Video
2

Perfect Two Movie

Hello….

Saya nulis lagi 🙂 kali ini mau share film yg baru aja saya tonton hehehe. Judulnya Perfect Two. Ada Vic Zhou, Ella Chen, Xiao Xiaobin, dll.

Tempo hari gak masuk, trus daripada kering di rumah gak ngapa2in nonton deh ini film, sebenernya udah beli ini film lama cuman baru sempet nonton sekarang *maaf curhatnya kepanjangan*.

Film ini menceritakan kisah seorang ayah dan anak yang terpisah karena hubungan si ayah dan ibu yang memburuk di awal. Si ayah baru tau kalo dia punya anak setelah si ibu mucul lagi di hadapannya setelah sekian lama. si ibu menitipkan si anak ke ayahnya karena dia harus pergi ke suatu tempat. anak itu akhirnya tinggal sementara dengan ayahnya, walaupun si anak gak tau kalo dia ayah kandungnya. dan… ceritanya seru kok. Yang belum nonton.. nonton deh. Ini film keluarga jadi aman di konsumsi (?) kok :))

yang mau nonton bisa cek disini —> Perfect Two Full Movie Eng Sub (lorenlil)

dan bin bin itu lucu bgt hahaha 🙂

oke semoga bermanfaat ya, ambil pelajaran yg baik dari filmnya dan semoga terhibur oleh filmnya 🙂

Fanyoyoung ^^V

Advertisements
Video
0

The Billionaire -Thai Movie-

“HIS NAME IS TOP ITTIPAT AND THIS IS THE INCREDIBLE TRUE STORY OF HIS LIFE.”

THE BILLIONAIRE will let you get to know “Top Ittipat” in details about how he turned himself from an online game addict whom always got disparaged by teachers, to a famous young billionaire. How did he raise himself up to this position? Surely, everyone desires to get rich, yet not everyone dares to succeed like him.

Find the answers that have made “Top” become a Billionaire, while you still can.

Synopsis

What are you doing at his age?

Age 16, TOP gained 400,000 Baht monthly from playing online games.
Age 17, He was willing to fail school and instead earned money from selling chestnuts for 2,000 baht.
Age 18, His family went bankrupt and remained 40 million Baht in debt.
Age 19, He released ‘Tao Kae Noi’ seaweed to more than 3,000 branches at 7-Eleven.

At this present, Top is a 26-year-old businessman, the owner of the bestselling seaweed in Thailand. He owns 85 percent of the market share which is equivalent to 800 million Baht a year, and has 2,000 employees in his company.

Hey guys.. I bring something huhuhu Billionaire is a Biographical movie released by GMM Tai Hub (20/10/11). So funny, inspiring, and more kkk.. RECOMENDED!  nice story i swear >,< and damn Pachara is freakin’ handsome kkk

and he is Top Ittipat..

*cool kkkk*

you will find him in this movie at the last part..

Hope you like it.. See ya!

regards..

Fanyoyoung ^^V

source :


Wikipedia

and Google